Publicat pe

Dries Van Noten lansează parfumurile Orange Smoke și Sur Ma Peau

pareri parfumuri Orange Smoke si Sur Ma Peau

Designerul Dries Van Noten a lansat două noi parfumuri unisex „proaspete”: Orange Smoke și Sur Ma Peau Eau de Toilette. Parfumurile pot fi purtate singure sau asociate cu oricare dintre cele zece parfumuri din colecția lansată la începutul acestui an.

Cum miroase parfumul Sur Ma Peau

Van Noten a creat un contrast grozav între două senzații puternice: prospețime explozivă și dependență senzuală pură. Sur Ma Peau combină marginea caldă de vanilie cu textura senzuală a boabelor de tonka sub o explozie de citrice.

Bergamota, plină de coajă, cu o lacrimă de benzoin, o rășină prețioasă extrasă în mod responsabil în munții din Laos, joacă una împotriva celeilalte: atunci când benzoina se topește pe piele, este evidențiată de accentele citrice extreme.

Cum miroase parfumul Orange Smoke

Când raiul atinge pământul: puritatea unei flori de portocal cu o fațetă minerală de tămâie. Am decis să mă joc cu clarobscurul – lumina și umbra – calitatea tămâiei, combinând natura sa minerală proaspătă cu dulceața radiantă a florilor de portocall.

Dries Van Noten are o linie de produse cosmetice, parfumuri și accesorii de înfrumusețare: piepteni, huse și oglinzi de buzunar.

Colecția include 12 parfumuri dezvoltate împreună cu Firmenich , Givaudan și IFF . Jardin de l`Orangerie miroase a neroli, floare de portocal și iasomie.

Floral-aromatic Neon Garden se deschide cu iris, lavandă și mentă. Rosa Carnivora , pe lângă acordul semantic, include note de piper roz, labdanum și vetiver. Un alt parfum pe tema trandafirilor, Raving Rose de Louise Turner, conține cașmeran și mosc.

Cannabis Patchouli este o compoziție lemnoasă-aromatică cu note de vetiver, cedru și paciuli. Voodoo Chile este o compoziție cu un profil similar, construită tot în jurul canabisului.

Santal Greenery este un parfum proaspăt floral-fructat, cu o bază lemnoasă, în care acordurile principale sunt smochin, iasomie și frunze de violetă.

Rock the Myrrh include note de mir, benzoin, piele intoarsa si chiparos. Fleur du Mal, creată de Quentin Bisch, miroase a osmanthus și a piersicii.

Soie Malaquais miroase a cacao, nuci, cardamom și coacăze negre. La compoziții au lucrat Fanny Bal, Daniela Roche-Andrieu, Daphne Bugey, Nicolas Bonneville, Amelie Jaquin, Nisrine Grillet, Marie Salamagne.