Publicat pe

Dunhill lansează parfumul pentru bărbați Mongolian Cashmere

pareri parfum Mongolian Cashmere Dunhill pentru barbati

Brandul britanic Dunhill a anunțat lansarea parfumului său emblematic Mongolian Cashmere despre care vom îmcerca să ne facem o parere.

Compoziţia olfactivă Mongolian Cashmere adresată bărbaţilor a fost inclusă în Colecţia Signature a brandului.

Designul este cât se poate de laconic: sticla este realizată din sticlă groasă și acoperită cu un capac metalic masiv. Parfumierul senior de la Symrise, David Apel , a lucrat la compoziția Mongolian Cashmere : a inclus piper, mandarin, iris, muscata, trandafir, piele intoarsa, chihlimbar si mosc.

Inspirat de parfumul unui costum de cașmir, acest amestec entuziasmant combină irisul , muscata si un trandafir pentru a transmite numeroasele emotii pe care le asociem nu numai cu articole vestimentare si accesorii, ci si cu anumite amintiri si momente de viata.

Alfred Dunhill este o companie engleză specializată în fabricarea de articole pentru bărbați: bijuterii, îmbrăcăminte, articole din piele, instrumente de scris, brichete, parfumuri și ceasuri.

Toate produsele de parfum vândute sub numele de marcă Alfred Dunhill Ltd. sunt fabricate și distribuite de Inter Parfums.