Publicat pe

Păreri parfum Lavande Blanche L`Occitane miros, compoziție, persistență

parfum Lavande Blanche L`Occitane pareri forum am folosit

Marca de cosmetice și parfumuri L`Occitane a anunțat lansarea unui nou parfum Lavande Blanche, care va apărea în magazinele mărcii în iunie 2022.

Pentru ați face o părere despre cum miroase Lavande Blanche L`Occitane află că notele principale ale compoziției sunt lavandă albă și albastră, coacăze negre, bergamotă, trandafir și mosc alb.

Proiectul nostru este primul pas într-o mare cauză de dezvoltare și conservare a fermelor de lavandă, care s-au confruntat cu multe dificultăți în ultimii ani. Noile soiuri de lavandă vor permite fermierilor să continue să cultive levănțică, crescând diversitatea acesteia în câmpurile din Provence și, astfel, întărind rezistența acesteia la condițiile de mediu în schimbare. Munca noastră este un pas concret, ale cărui rezultate vor beneficia întregul sector agricol și este, de asemenea, o bună demonstrație a angajamentului L`Occitane față de conservarea biodiversității”, a spus L`Occitane într-un comunicat de presă.

În colaborare cu Fundația pentru Conservarea Patrimoniului Lavandei din Provence, L`Occitane cercetează activ noi soiuri de lavandă.

VEZI AICI PRETURI FARMACIA SENSIBLU

În acest fel, compania încearcă să contribuie la dezvoltarea durabilității și conservării acestei specii de plante. Rezultatul a șapte ani de cercetare în colaborare a fost prima cultură de lavandă albă, recoltată în 2021 în câmpurile din apropierea orașului Manosque. L`Occitane a folosit această varietate unică de lavandă în noul lor parfum.

Rezultatul a șapte ani de cercetare în colaborare a fost prima cultură de lavandă albă, recoltată în 2021 în câmpurile din apropierea orașului Manosque. L`Occitane a folosit această varietate unică de lavandă în noul lor parfum.

Istoria parfumurilor a mărcii L`Occitane a început în anii 1990, dar primul succes notabil i-a venit abia la sfârșitul deceniului odată cu lansarea Thé Vert . În același timp, apar Eau du Badian și Rose Neroli , întrerupte ulterior.

În 2005, portofoliul mărcii L`Occitane a fost completat cu primul flagship masculin L’Occitan cu note de lavandă și condimente, precum și apa de parfum orientală Eau d’Iparie, care avea să intre ulterior în linia clasică a mărcii. 2006 a marcat apariția unui alt bestseller al mărcii – Eau des Baux picant cu vanilie, precum și primul flanker Verveine de succes – Verveine Agrumes.