Publicat pe

De ce nu-ți mai place parfumul tău preferat

miss dior pareri forum parfum origina

Am mai multe sticle de parfumuri care îmi plăceau foarte mult, dar acum nu le pot purta. De ce s-a întâmplat asta?

Schimbarea gusturilor, inclusiv în parfumerie, este normală. Dacă parfumul tău preferat este obosit sau a devenit dificil de purtat, poate este timpul să găsești ceva nou sau chiar să iei o pauză de la mirosuri.

Atitudinile față de parfumuri se pot schimba constant: modul în care le percepem depinde atât de fondul hormonal (ciclul menstrual, bolile, medicamentele etc. afectează foarte mult simțul mirosului), cât și de starea psihologică – de exemplu, dacă un parfum începe să apară. fi asociat cu evenimente neplăcute, ne poate fi dificil să-l purtăm în continuare.

VEZI AICI NOI PARFUMURI NOTINO

Un alt motiv posibil este legat de vreme: dacă ați locuit înainte în Iași, iar acum locuiți în Constanța, adică ați schimbat zona climatică, aroma se poate deschide diferit și, în consecință, să fie percepută diferit.

Această regulă funcționează, de asemenea, în direcția opusă: cu orice modificări externe sau interne, ne-ar putea interesa stări de spirit care anterior ne păreau străine.

Oricum ar fi, parfumurile ar trebui să fie plăcute, iar dacă parfumul tău actual nu mai este, ar fi timpul să te uiți în altă parte.