Publicat pe

724 Eau de Parfum de la Maison Francis Kurkdjian și Bloomingdale’s pareri si impresii

pareri am folosit parfumul 724 Eau de Parfum de la Maison Francis Kurkdjian

Bloomingdale`s sărbătorește in 2022 varsta de 150 de ani. Dintre numeroasele ediții limitate dedicate acestui eveniment, trebuie remarcate noutățile lui Jo Malone, Armani și Byredo – Bal d`Afrique eau de parfum și lumânare parfumată Bibliotheque cu etichete stilizate ca o carte veche ex-libris.

În această săptămână, ediția limitată a parfumului 724 Maison Francis Kurkdjian s-a alăturat colecției aniversare.

Parfumul 724 este disponibil ca Eau de Parfum de 35, 70 și 200 ml pe site-ul oficial al Maison Francis Kurkdjian.

Compoziția conține acorduri principale de iasomie, portocală simulată și mazăre dulce. Sunt însoțite de note de bergamotă, aldehide, lemn de santal și mosc alb.

Inițial, parfumul Maison Francis Kurkdjian a fost introdus la mijlocul lunii august 2022. Noutatea este inspirată din orașele mari, care sunt mereu pline de viață, dinamice și nu dorm niciodată. Ediția de colecție este împodobită cu un șnur de mătase albastru vibrant, un semn din cap către moștenirea magazinelor Bloomingdale.

Luminos, dinamic și captivant, 724 te invită să te cufundați în ritmul orașului.În notele de vârf, ești binevenit Un acord urban proaspăt

O senzație de prospețime pură, revigorantă creată de bergamota italiană și aldehide înalte, cu o fațetă sofisticată, ușor metalică și efervescentă.

În inima acestui parfum, o aură aerisită. strălucește, format dintr-un buchet floral de absolut de iasomie egipteană, mazăre dulce și portocală simulată.note, tot acel alb nesfârșit lasă loc acordurilor învăluitoare și liniștitoare de lemn de santal și mosc alb.