Publicat pe

Designerul de modă englez Daniel Lee a devenit noul director de creație al Burberry

pareri am folosit parfumuri Burberry

Designerul de modă englez Daniel Lee a devenit noul director de creație al Burberry — se va alătura echipei casei de modă din 3 octombrie și își va prezenta colecția de debut la Săptămâna Modei de la Londra în februarie 2023. Fostul director de creație al lui Burberry a fost Riccardo Tisci.

„Daniel este un talent excepțional, cu o înțelegere a consumatorului modern de lux și un mare succes comercial. Numirea sa ne întărește ambițiile pentru Burberry”, a declarat noul CEO Jonathan Akeroyd.

Daniel Lee a menționat că va scrie „o nouă secțiune interesantă pentru legendarul brand de lux britanic” împreună cu echipa Burberry.

Noul director de creație a adăugat că este dornic să se întoarcă la Londra, un oraș care continuă să fie inspirația lui. În noiembrie 2021, Daniel Lee a demisionat din funcția de director de creație al mărcii Bottega Veneta .

VEZI AICI PRETURI PARFUMURI IEFTINE BURBERRY

Timp de trei ani ca director de creație, a reușit să transforme brandul într-unul dintre cele mai recunoscute de pe piață. Daniel este cel care se află în spatele succesului New Bottega – designerul a venit cu celebrul clutch Pouch, care a devenit cel mai bine vândut accesoriu din istoria mărcii, precum și multe alte lucruri pe care le-ați văzut de o sută de ori pe Instagram-ul principalilor influenceri ai modei.

În legătură cu numirea lui Lee în funcția de șef al echipei de creație la Burberry, mulți se întreabă dacă distribuirea liniei boutique de parfumuri – Bespoke, care cuprinde 7 compoziții: Amber Heath , Antique Oak , Garden Roses , Hawthorn Bloom , High Tide , Tudor Rose și Wild Thistle – vor fi extinse .