Publicat pe

Gabriela Chieffo lansează parfumul bărbătesc Amanoamano

pareri parfum barbati Amanoamano

În primăvara anului 2022, brandul italian Maison Gabriella Chieffo a introdus un nou parfum numit Amanoamano , adresat unui public masculin.

Al treisprezecelea parfum al mărcii este dedicat emoțiilor, iluziilor și infinitului; este creat pentru cei care sunt gata să accepte realitatea așa cum este ea și, de asemenea, și mai presus de toate, pentru cei cărora nu le este frică să-și recunoască propria demnitate și sunt gata să-și privească deschis deficiențele și să le depășească.

Bergamota, scortisoara, cardamomul sunt declarate ca note de inceput ale compozitiei, care sunt inlocuite cu muscata, ceara de albine si menta.

Baza conține tămâie, oud, paciuli, piper, rom, piele și gudron de mesteacăn. Amanoamano se prezinta in sticle de 100 ml in concentratia de Eau de Parfum. Puteți cumpăra parfumul pe site-ul mărcii, precum și în magazinele oficiale.

Colecția de parfumuri Maison Gabriella Chieffo este creată într-o direcție suprarealistă, în care fiecare compoziție olfactivă te poartă într-o lume magică, poetică și misterioasă care se află între vis și realitate, când simțurile cu greu pot distinge între realitate și fantezie.

Parfumul este o combinație între un miros frumos și amintirea unor locuri neobișnuite situate departe unul de celălalt, atât în ​​spațiu, cât și în timp. Fiecare parfum ne poartă într-o călătorie în căutarea timpului pierdut, unde putem găsi amintiri și sentimente uitate. Numele fiecărui parfum este o metaforă poetică care vizează percepția emoțională a unei persoane.