Publicat pe

Două noi parfumuri, Timeless și Contemporary de la Clive Christian

pareri noile parfumuri Timeless și Contemporary de la Clive Christian

Brandul britanic de parfumuri de nișă Clive Christan își extinde colecția exclusivă Crown Perfumery cu două noi parfumuri, Timeless și Contemporary

Formulele de parfum includ aproximativ 200 de ingrediente.

Parfumul Timeless Clive Christan este descris ca o interpretare modernă a unei colonii clasice victoriane.

Este un parfum revigorant cu note strălucitoare de portocală amară, ghimbir, lime și mentă, o inimă clasică de lavandă și o bază caldă și învăluitoare de mosc, chihlimbar și piele.

Parfumul Contemporany este potrivit reprezentanților mărcii, „o odă către eleganță și rafinament”.

Compozitia combina note reci de muscata, violeta si mure cu note calde de nucsoara, piper negru si lemn parfumat de cedru. Nuanțe de turbă și pământ de whisky single malt și mușchi adaugă notele finale.

Clive Christian este o casă britanică de parfumuri fondată de Clive Christian .

În 1999, designerul de interior de succes Clive Christian a cumpărat recent, în 1994, brandul relansat al The Crown Perfumery Company – o producție celebră de parfumuri în trecut, care a scăzut treptat de la mijlocul secolului XX. Noul nume de marcă a fost „Clive Christian Perfume”.

Prima colecție de parfumuri Original Collection, formată din șase parfumuri – 1872 pentru bărbați și 1872 pentru femei, Nr. 1 pentru bărbați și Nr. 1 pentru femei, X pentru bărbați și X pentru femei – a fost lansată, conform cifrelor oficiale, în acelasi 1999.